Our Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaenim ad minim veniam

Astrologija nadaljevalni tecaj

Mentor/ ica:

Jasna Zlobec Dolinar, Brkinska 30, 6310 Izola

 

Urnik:

Vsak ponedeljek od  8.15 do 9.45

Anumator:

Vesna  Hrovatin ali Boža Štrukelj

Prvo srečanje:

 Ponedeljek 9. oktobra 2017 ob 8.15 uri        

Skupno št ur v študijskem letu: okvirno 37  ur

Enkrat tedensko 1 uro 30 minut do sredine aprila 2018

Okvirne  vsebine:

Vsebinski sklopi nadaljevalnega tečaja se ne spreminjajo saj je  namen tečaja  samostojna analiza natalne karte po primerih  in natalne karte  udeležencev tečaja. To bo na eni strani ponavljanje, na drugi strani nadgradnja učenja in znanega.

Začeli bomo z analizo  karte vizuelno, potem pa  skozi ASC in sonce, po posameznih planetih. Konkretna karta nas bo vodila k opredelitvi problema. Poleg tega bomo nadaljevali spoznavanje takoimenovanih šifer s katerimi pristopamo k analizi posameznih problematik osebe.

Nisem se še odločila, vendar nekoliko bolj bomo poglabljali kakšno vrsto specialne astrologije. V izboru so vsebine zdravstvene astrologije, sinastrije ali vsebine karmične astrologije.

Karte slušateljev bomo ocenili v smislu, kakšno leto se jim obeta glede na njihovo natalno karto ter tranzite in progresije.

Na podlagi strokovnih člankov iz astrologije  se bomo ustavili pri tekočih odmevnih dogodkih in še posebej pri eklipsah (sončne in lunarne) v smislu, kakšen je  njihov vpliv na tekoče leto. Na podoben način bomo analizirali letno karto 2018.

Moram povedati, da je cilj našega druženja preživeti prijetno urico in pol. Zato bo vedno prostor odgovarjanja  na vprašanja ali poglabljanje  kakšnega specifičnega problema.

 

 

Cilji:

Doseči takšno stopnjo znanja, da bo mogoča samostojna analiza natalne karte po vsebinah, opazovati astrologijo povsod okoli nas.

Metode  dela:

Delo po načelih učne delavnice, kjer se zahteva aktivno sodelovanje

Novosti:

 

Opomba:

 

/

 

Začetna skupina 16 17 se pridruži obstoječi nadaljevalni skupini.

Povežite se z nami

Ulica Giordana Bruna 6

6310 Izola

+386 051 647 856

univerza@elta.si

Please publish modules in offcanvas position.