Prispevki in novice

Razstava fotografske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole

Razstava fotografske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole

V prostorih Centra za obiskovalce NR Škocjanski zatok je v ponedeljek, 5. 11. 2018, potekala otvoritev fotografske razstave z naslovom »13. slikarski Ex tempore, ujet v fotografski objektiv«.

Razstava v Škocjanskem zatoku

Avtorji na razstavi so člani fotografske skupine Andragoškega društva Morje, Univerze za III. življenjsko obdobje iz Izole, ki pod vodstvom mentorja Remigia Grižonića že dalj časa spoznavajo in izboljšujejo svoje fotografsko znanje, se udeležujejo različnih delavnic in dogodkov ter s svojimi umetniškimi fotografijami razveseljujejo širšo javnost po Sloveniji.

Razstava

Eno izmed takšnih aktivnosti je bilo tudi sodelovanje na 13. slikarskem Ex temporu v Škocjanskem zatoku, kjer so v svoj objektiv ujeli likovno ustvarjanje tako mladih, učencev zadnje triade Obalno-kraških osnovnih šol, kot tudi starejših, članov slikarske skupine Andragoškega društva Morje iz Izole in italijanske skupnosti
Giuseppe Tartini iz Pirana.
Iz Škocjanskega zatoka se je razstava najprej preselila v OŠ Elvire Vatovec v Pradah, od koder bo krožila po osnovnih šolah, ki so se udeležile slikarskega ex-tempora.

Bojana Lipej

Povežite se z nami

Ulica Giordana Bruna 6

6310 Izola

+386 051 647 856

univerza@elta.si

Please publish modules in offcanvas position.