Prispevki in novice

VPIS 2018/2019 - ŠTUDIJSKE DEJAVNOSTI (2)

Ste se upokojili? Ste na čakanju? Še iščete zaposlitev? Vam Vaše delo pušča nekoliko časa, ki bi ga radi koristno izrabili?

Vpis v novo šolsko leto 2018/2019

Pred Vami je obdobje, ko se boste lahko z vso dušo posvetili dejavnostim, ki so Vam pri srcu, ali pa se lotili novih, ki ste si jih želeli, a za katere do zdaj niste  nikoli imeli časa. Še bolj se boste lahko posvetili stvarem, ki Vas zanimajo, morda pa se boste hoteli lotiti novih izzivov?

Se naučiti plesati, fotografirati, kakšne ročne spretnosti, kot na primer modelarstva, sestavljanja krpank ali drugih ročnih del? Morda se boste preizkusili v likovnem oblikovanju, grafiki, kiparjenju, ali pa celo na gledališkem odru? Tudi pevski zbor željno čaka novih članov, da ga podprejo na njegovih nastopih. Morda pa želite nekoliko »razmigati« svoje možgane ali obnoviti svoje znanje in se vpisati v enega od številnih tečajev tujih jezikov, še bolje spoznavati svojo deželo pri geografiji, umetnost pri umetnostni zgodovini, sebe in druge pri psihologiji? Se posvetiti svojemu telesu in se pridružiti našim članom pri telovadbi, jogi, nordijski hoji? Ali pa se prijetno družiti s pohodniki, pri taroku ali na organiziranih izletih?

Morda pa tudi želite še naprej z drugimi – s sovrstniki, otroki in mladostniki ali starejšimi - deliti svoje znanje, izkušnje, navdušenje in altruizem?

Potem ste dobrodošli pri nas: naše društvo je prostovoljno in neprofitno – imamo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju izobraževanja odraslih in starejših.

Univerza za tretje življenjsko obdobje Morje zajema študijske skupine, krožke in druge organizirane skupine, ki delujejo na načelih proste izbire, samoorganiziranosti, prostovoljstva, medsebojne pomoči ter na izmenja vi znanj, izkušenj in kulture med svojimi člani in pod vodstvom usposobljenega mentorja ob pomoči izvoljenega animatorja.

Študij na Univerzi za tretje življenjsko obdobje je usmerjen v izobraževanje in osebnostno rast predvsem starejših in v delo za skupnost: obogatitev kulturne ponudbe, organiziranje javnih prireditev in sodelovanje pri njih, raziskovanje in povezovanje s sorodnimi ustanovami.Tu je nekaj predlogov:

programi.jpg

Povežite se z nami

Ulica Giordana Bruna 6

6310 Izola

+386 051 647 856

univerza@elta.si

Please publish modules in offcanvas position.